fbpx

My Linnet

My Linnet

Jeg hedder My Linnet og er født i 1986 med sygdommen Cystisk fibrose. Jeg har altid været meget syg af min sygdom og i 2005 var jeg igennem en dobbelt lungetransplantation. Dette har heldigvis redet mig, men jeg har stadigvæk en del at slås med. Grundet to afstødninger af mine nye lunger har jeg kun 50% tilbage af min lungekapacitet, så jeg har meget lidt luft og få kræfter.

Jeg har altid redet og dette har været en fantastisk god motion for mig og mine lunger, og har helt sikkert også været med til at få mig tilbage til livet, da jeg var ved at dø på ventelisten til nye lunger.

Grundet min dårlige lungekapacitet har jeg svært ved at ride i længere tid af gangen og har derfor skrevet til DI (Dansk Islænder Forening) og spurgt og dispensation til at ride de høje klasse uden jeg har point til det. Dette har jeg fået lov til, og jeg er den FØRSTE i hele verden, som har fået lov til dette (så vidt jeg ved). Jeg fået lov til at have en hjælper med i kollecting ring med min ilt, så jeg kan få ilt lige før og efter jeg har redet.

Handicapridning er meget stort i storheste verdenen, men er slet ikke kommet i gang i islænder verdenen endnu, og jeg håber jo meget, at jeg kan være med til at bane vejen for andre med et handicap i islænderverden.

Brug #mylinnet og dine billeder vil komme frem på siden.

Link til My’s Facebook side

It's my nigga's Birthday y'all. Let's all wish her a Happy Happy Birthday. #MyNiggaNigga #MyHitta #MyBish #MyBFF #MySisterFriend #MyBFFIsPrettierThanYours #MyWeirdo #MyGangstaBoo #MyShawty #MyGirl #MyMain #MyFren #MyLinnet bird_bird80 ...

55 12

#solaireexperience #latepost #hugepainting #artworks #niceplace #mylinnet #selfie little_bunny_25 ...

14 0

Kurv

loader